Home » Weightloss producten » Prevail Imuumboost!

Prevail imuumboost in deze tijd van Corona

Voor jong en oud!

Vitaal de winter door!

Tips voor een goede weerstand

 

R is in de maand

In september komt de r in de maand en korten de dagen. Het is de maand dat de herfst begint, het kwik daalt en er regen en storm op komst is. De zon laat zich minder lang zien, tot de dagen weer lengen en het seizoen van de lente aanbreekt. Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil, leren de Oudnederlandse gezegden. Pas daarna komen het warmere deel van het voorjaar en de zomer en breekt de zon echt door.

Verkoudheid en griep

In de herfst- en wintermaanden zitten we vaker binnen en verblijven we dichter op elkaar. Dat is gezellig, maar verhoogt ook de kans dat we elkaar aansteken met bijvoorbeeld het verkoudheid- of griepvirus. Om niet aan verkoudheid of griep ten prooi te vallen is een goede conditie en een gezond immuunsysteem onontbeerlijk. Daar kunnen we zelf aan bijdragen door de juiste dingen te eten en drinken en goede dingen op het gebied van bewegen en ontspanning te doen.

Hou je weerstand op peil

Binnen blijven en de donkere maanden uitzitten is funest voor je weerstand. Er zijn een paar tips die aansluiten bij de leefregels en die zonder al te veel problemen voor iedereen op te volgen zijn. Je doet jezelf er een groot plezier mee, want het geeft je immuunsysteem een boost, je voelt je er goed bij en de zakdoek kan schoon in de zak blijven.

 

24 sachets.

Goed voor 4 weken. 

Prijs 75 euro

Nu bij iedere bestelling een Gratis armband erbij

Wil je zien welke?

Deze kun je bekijken op onderstaande knop Gratis.

 

Hoe gebruik ik dit product?

Lees onderstaand document.