Home » Reiki » Reiki op afstand

Reiki behandeling op afstand

Afstandsbehandelingen worden gegeven zonder dat de Reiki gever en ontvanger fysiek bij elkaar aanwezig zijn. Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale behandeling in de praktijk, zolang er wel de tijd voor wordt genomen. Vaak wordt er gevaagd naar jouw naam, geboortedatum en woonplaats. Eventueel kan er ook gevraagd worden om een foto te geven. Ook heb je de mogelijkheid om kort te de klachten waar je momenteel mee zit te bespreken.

Als ontvanger moet je zorgen dat je in een prettige en rustige omgeving bent waar je ongestoord jezelf kan ontspannen. Ook in deze situatie is het het fijnst als er niet knellende kleding wordt gedragen. Zo kan er makkelijk een ontspannen lichaamshouding worden aangenomen.

De Reiki behandelaar stuurt gedurende de sessie universele energie naar de ontvanger door middel van symbolen. Hierbij is de intentie van de gever het belangrijkst, waarbij het vooral draait om liefde en aandacht.

De Reiki symbolen zijn een sleutel die ervoor zorgen dat de toegang tot de universele energie makkelijker tot stand komt. In principe kan je ook energie sturen zonder Reiki symbolen, maar ze worden vaak gebruikt door gevers met Reiki II en Reiki masters.

Ook hier volgt na de sessie volgt vaak een gesprek over hoe de behandeling ervaren is.

Reiki Behandeling op afstand

€ 30,00

Reiki Behandeling op afstand

€ 30,00