Home » Reiki » Reiki behandeling op locatie

Reiki behandeling op locatie

Wanneer je een persoonlijke Reiki behandeling krijgt wordt je op een behandelstoel behandeld. Hierbij blijft de ontvanger zijn of haar kleding aanhouden. De energie zal overal doorheen vloeien waar geen metalen omhulsel zit. Het is wel prettig als de kleding niet knelt zodat het makkelijker is om te ontspannen. Kom liever niet op het laatste moment binnen omdat het je dan extra tijd kost om eerst tot rust te komen.

De behandelaar zorgt voor een schone ruimte waar een prettige sfeer hangt. Hierbij kan er Reiki muziek spelen, kaarsen worden gebrand of wierook of geurolie worden gebruikt.

Dit laatste gebeurt meestal in overleg voor het geval iemand dit niet prettig vind. Verder is het belangrijk dat er een aangename temperatuur is en eventueel een deken mocht de ontvanger het koud krijgen.

Vervolgens zal de universele energie van de Reiki gever doorgeven worden middels bepaalde handposities. Als de ontvanger het niet prettig vind om aangeraakt te worden, dan is dit geen probleem. De Reiki gever kan bij de behandeling ook zijn of haar handen een paar centimeter boven het lichaam houden. Intieme aanrakingen worden vermeden zodat de situatie ontspannen ontspannen blijft.

Het hele lichaam zal via een aantal punten worden behandeld door middel van handoplegging. Reiki kan je voelen. De één voelt tijdens de behandeling warmte of hitte. De ander kan een tinteling voelen. Zeker in het begin kan het zijn dat de ontvanger helemaal niets voelt. Door regelmatig behandelingen te ondergaan kan dit gevoel zich wel verder ontwikkelen.

Een volledige Reiki behandeling kan 30 tot 60 minuten duren, afhankelijk van de klacht waarmee men komt. Het liefst wordt deze een aantal keer herhaald om het helingsproces beter te kunnen ondersteunen. Na de sessie volgt vaak een gesprek over hoe de behandeling ervaren is.

Reiki Behandeling Thuis

€ 40,00

Reiki Behandeling Thuis

€ 40,00